Listopad 2010

Robert Pattinson filmografie

20. listopadu 2010 v 16:57 | DaNiNkA |  Robert Pattinson (Edward Cullen)

Harry Potter a Ohnivý pohár (2005)

How to Be (2008)

Little Ashes (2008)

Stmívání (2008)

Twilight Sága: Nový měsíc (2009)

Nezapomeň na mě (2010)

Twilight sága: Zatmění (2010)

Miláček (2011)

Water for Elephants (2011)

Twilight sága: Rozbřesk (2011)

Bratři s upířím syndromem nemohou na slunce a mají zahnuté špičáky

12. listopadu 2010 v 20:27 | DaNiNkA |  JeN tAk PíŠu =))
Třináctiletý Simon Cullen a jeho 11letý bratr George z Velké Británie trpí vzácnou genetickou chorobou, která je druhem ektodermální dysplazie. Ta má na svědomí nejrůznější abnormality ve vývoji struktury kůže, vlasů, nehtů, zubů a potních žláz. Oba chlapce tak čeká život plný obrovského množství omezení.



Bratři z britského Sudbury v hrabství Suffolk to nemají mezi svými vrstevníky ani trochu lehké. Ačkoliv mladé dívky žijí upírskou Twilight ságou, chlapci, kteří vypadají jako hrdinové z tohoto filmu, středem jejich zájmu nejsou. Jejich choroba způsobuje nestandardní vzhled, který u mnoha lidí evokuje dojem, že vypadají jako upíři.
Bledé tváře, propadlé oči a zahnuté špičáky, to jsou hlavní poznávací znamení bratrů, kteří se nesmějí vystavit přímému slunečnímu záření, protože by se během několika málo chvil velmi silně spálili.
Ba co víc, nesmějí dělat ani žádné sporty, protože by u nich přehřátí organismu mohlo způsobit kóma a vážně je tak ohrozit na životě.


V minulosti si oba bratři prošli silným šikanováním ze strany ostatních dětí, v posledních letech se však situace prý o mnoho zlepšila. Ačkoliv jde jen o fiktivní filmovou sérii, snímky Twilight ságy jejich popularitu zvýšily a pomohly jim v tom, že je ostatní spolužáci začali lépe přijímat.



Stále pozastaveno bohužel =(..ale tohle sem sem musela dát=( chudáčci malý =(
zdroj: http://www.novinky.cz/koktejl/216327-bratri-s-upirim-syndromem-nemohou-na-slunce-a-maji-zahnute-spicaky.html

Party picks

5. listopadu 2010 v 9:04 | DaNiNkA |  Twilight saga (Ostatní)
Hned bych z toho papala =D..